Отборът на Военен спортен клуб  „Геоспорт“- Троян  се представи отлично на държавното военно първенство по тенис на маса.

     Състезанието се проведе от 5 до 9 ноември 2018 г. в хотел „Олимп“ в курорта Боровец. Тенисистите от „Геоспорт“ заеха престижното второ място в комплексното отборно класиране за мъже и жени.

     Дамският отбор в състав: л-т Деница Александрова, ст.с-т Снежана Петрова и ц.сл. Ирена Атанасова, заеха четвърто място при жените.

     Мъжкият отбор в състав: подп. Минко Калински, м-р Милен Митев и ст. с-т Стоян Тонев, останаха на седмо място в надпреварата при мъжете.

     В индивидуалната надпревара м-р Милен Митев се наложи убедително над противниците си и след няколко победи заслужено спечели бронзов медал.

МОДЕРНИЗАЦИЯ НА ПЕРМАНЕНТНАТА СТАНЦИЯ НА ВОЕННО-ГЕОГРАФСКА СЛУЖБА
МИНИСТЪРЪТ НА ОТБРАНАТА КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ ПОСЕТИ ЩАНДА НА ВОЕННО-ГЕОГРАФСКАТА СЛУЖБА НА МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ОТБРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ „ХЕМУС 2020“
РЪКОВОДСТВАТА НА ВГС И НА ФАКУЛТЕТ „АРТИЛЕРИЯ, ПВО И КИС“ – ШУМЕН СЕ ДОГОВОРИХА ЗА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ ЗА АИР
ВОЕННО-ГЕОГРАФСКАТА СЛУЖБА УЧАСТВА В КАРТОГРАФСКА ИЗЛОЖБА ЗА ИСТОРИЯТА НА НЕСЕБЪР
ВОЕННО-ГЕОГРАФСКАТА СЛУЖБА УЧАСТВА В ГОДИШНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА БОРДА ПО ГЕОПРОСТРАНСТВЕНО ОСИГУРЯВАНЕ НА НАТО (NATO GEOSPATIAL BOARD 19) В БРЮКСЕЛ
ВГС С АКТИВНО УЧАСТИЕ НА ЗАСЕДАНИЕТО НА ГРУПАТА ЗА ГЕОПРОСТРАНСТВЕНО ОСИГУРЯВАНЕ НА НАТО В БУДАПЕЩА
ВЪВЕЖДА СЕ НОВА ДЪРЖАВНА ТОПОГРАФСКА КАРТА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
РЪКОВОДСТВОТО НА ВГС УЧАСТВА В 20-АТА ЮБИЛЕЙНА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ГИС
РЪКОВОДСТВОТО НА ВОЕННО-ГЕОГРАФСКАТА СЛУЖБА ПРИСЪСТВА НА ТЪРЖЕСТВАТА ПО ПОВОД 150 ГОДИНИ ОТ ОБЯВЯВАНЕТО НА ТРОЯН ЗА ГРАД
ПОДПОЛКОВНИК СВЕТОСЛАВ ЦЪРОВСКИ Е НОВИЯТ НАЧАЛНИК НА ВОЕНЕН ГЕОГРАФСКИ ЦЕНТЪР-ТРОЯН
ВОЕННО-ГЕОГРАФСКА СЛУЖБА © 2021 г.